Välkommen till min blogg.

Mitt namn är Natalie. Jag är 18 år, fyller alldeles snart 19, och pluggar just nu min sista termin på gymnasiet.

Jag har länge haft en dröm om att flytta till USA och arbeta som Au Pair. Första gången jag hörde talas om detta visste jag på en gång att det var något som jag ville göra. Nu ska denna dröm äntligen gå i uppfyllelse och jag planerar att förverkliga detta i augusti.

En stor del som bidrog till varför jag upptäckte den här drömmen är alla Au Pair-bloggar jag har läst. Genom de såg jag vilket otroligt äventyr och vilken erfarenhet det skulle vara. Efter att ha kollat runt väldigt mycket så fick jag en känsla av att Skandinaviska Institutet var den organisation som jag borde åka genom - eftersom jag aldrig har hört något negativt om dem. Så just nu håller jag på för fullt med min ansökan genom SI. Jag har fått ett preliminärt datum för min intervju, som är den 16 mars. Innan dess ska allting som har med ansökan att göra vara klart. Eftersom jag ska jobba hela sommaren har jag satt mitt tidigaste tillgängliga datum till den 22 augusti.

Jag har startat den här bloggen eftersom jag läser så många Au Pair-bloggar varje dag, och ser det därför som ett väldigt bra sätt att förvara mina minnen från denna resa på. Dessutom kommer alla här hemma kunna följa vad jag har för mig på andra sidan atlanten. Här kommer jag att skriva om mina förberedelser inför USA och sedan om livet i USA.

Jag ser fram emot det här så himla mycket, och är väldigt förväntansfull. Jag är laddad till tusen.

Fortsätt gärna läsa!

RSS 2.0