Travel buddies

Jag fick precis det här mailet (jag har strukit över namn, telefonnummer och mailadress):



Åh ja! Det är tre andra tjejer som ska flyga samtidigt som mig! Känns så himla skönt att inte vara själv. Nu har jag precis skickat iväg mail till dem och jag hoppas verkligen att det här stämmer.

Kommentarer
Postat av: carro

vad skönt för dig! verkar lite läskigt och tråkigt att flyga själv. att hitta med byten och så. och så lär man väl vara sjukt nervös med! de kommer jag i alla fall (om jag nu kommer iväg).

2011-07-01 @ 13:24:40
URL: http://carroaupair.blogg.se/
Postat av: Anna

Gött :D

2011-07-01 @ 23:18:22
Postat av: Alice

Skönt å veta att du har lite sällskap! Det är en annan av mina farhågor (precis som ambassaden ;)) att jag ska behöva flyga själv - flygrädd som jag är dessutom - men det verkar som att de flesta får åka med någon, i alla fall efter mellanlandningen? Du åker snart!!!! Är SÅ avis ;)

2011-07-02 @ 15:12:26
URL: http://aliceinaupairland.blogg.se/
Postat av: Marina

Sv. Jaa verkligen superkul!! :D Jag uppdaterar bloggen när jag vet mer. Men jag hoppas dom hör av sig :)



Kram

2011-07-02 @ 17:25:08
URL: http://notesbymarina.blogg.se/
Postat av: Susann

Hej Natalie!

Jag har foljt din blogg ett litet tag och tankte gora mig kand! :) Jag bor 15 minuter fran dar du kommer vara pa aupair skolan, jag akte med samma organisation som dig 2005 och bodde i CT mitt forsta ar (efter en rematch fran Philidelphia). Nu har jag bott har i over 5 ar och har snart en kandidateexamen. Boston ar en helt underbar stad, sa mysig sa jag tror du kommer trivas jattebra!Och om jag kan ge dig ett tips sa packa LATT! Shopping ar saaa mycket billigare har borta, och du kommer kopa sa mycket under ditt ar, sa ju mindre klader med dig fran borjan, desto mer plats har du nar du ska hem! Sa packa bara nodvandigheterna for jag lovar du kommer shoppa som tusan! :)



Lycka till med allt!

2011-07-02 @ 17:40:45
URL: http://susannbruno.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0