Cape Cod

Igår åkte alltså jag, Kajsa, Johanna och Lisa på road trip till Cape Cod - så härligt. Resan började inte så bra då vi hade problemet att vi inte kunde få upp bakluckan på Kajsas värdfamiljs Mini Cooper. Min värdpappa fick till och med googla hur vi skulle göra, haha. Men till slut kom vi iväg, och vi kom fram till Cape Cod vid 10-11 tror jag. Vi kom fram till Brewster och hyrde cyklar på en gång (då hade vi återigen problem med att få upp bakluckan, haha). Sedan började vi cykla längs med Cape Cod Rail Trail som är en gammal järnväg som har gjorts om till en cykelväg. Vi cyklade sedan upp till Eastham och där åt vi lunch innan vi cyklade vidare till en strand. Det var så härligt på stranden! Glömde jag att säga att det var 30 grader och att det kändes som juli och inte oktober? Vi hade tagit med oss bikini men det var bara Kajsa som var modig nog att doppa sig, vi andra tyckte det var alldeles för kallt och doppade bara benen. Efter att vi hade hängt på stranden ganska länge började vi cykla tillbaka. När vi väl kom tillbaka till stället där vi hade hyrt cyklarna så var vi verkligen helt slut i benen, det är jobbigare än man tror.

Efter att vi hade lämnat tillbaka cyklarna tog vi av taket på bilen och körde mot Chatham för middag. Svårslaget att sitta fyra tjejer i en bil utan tak körandes på Cape Cod i oktober med sommarvärme och bra musik i högtalarna! Vi åt i alla fall jättegod pizza på en restaurang när vi kom fram dit. Sedan körde vi en bit upp på Cape Cod till Sandwich, och efter många skratt stannade vi för att äta lite glass innan vi åkte hem.

Det var en otroligt bra söndag!


På väg över bron till Cape Cod.




Cape Cod Rail Trail.


Laddade tjejer.


Lunchpaus.
















Vi var väldigt trötta efter att ha cyklat hela dagen.


Vår kära kärra, den perfekta road trip-bilen.


På väg hem.


God glass i Sandwich - mjukglass med chokladsmak och strössel.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Sikken mysig liten road trip! Var ni bara dar over dagen? Cape Cod ar fint! :) Hur lang tid tog er for er att ta er dit?

2011-10-11 @ 04:12:19
URL: http://loppansworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0